voor een belevenis in klassiek Hollandse sfeer
 

Belevenissen op en rond de rivier de Vecht

Maarssen / breukelen / loenen  

 
 
P1030372.jpg
 

Wat wij doen

De rivier de Vecht - de oude waterweg tussen Amsterdam  en Utrecht met op zijn oevers prachtige dorpen en historische buitenplaatsen.

Wij nemen je mee op een intieme en exclusieve vaartocht op de liefdevol gerestaureerde Tjalk NERO. Kapitein Tijs is praktisch op de rivier geboren en kent zijn geschiedenis en cultuur als geen ander.

We bieden een full-service-ervaring met onder andere:

  • Vaartochten over de rivier de Vecht

  • Ontbijt, lunch, borrel of diner aan boord

  • Haal en brengservice vanaf huis, kantoor, hotel of vliegveld

  • Hulp bij het boeken van een verblijf in een van de lokale hotels of bed & breakfasts

  • Het aanbieden van vergaderruimte (los of in combinatie met een vaartocht)

Er even tussenuit met de familie ? Vergaderen op een echt unieke locatie?  De lancering van een nieuw product of dienst? Probeer het uit, wij staan voor je klaar!

 
 

Ontdek de Vechtstreek

Ga met ons mee op ontdekkingstocht, de Vechtstreek is een uniek stukje Nederland met een zeer rijke geschiedenis die vooral vanaf het water tot leven komt.

Onder leiding van schipper Tijs maak je een geschiedkundige reis vanaf de middeleeuwen, via de gouden eeuw naar het heden.  Of  je vaart door het venengebied van de Loosdrechtse plassen, een gebied dat vooral in het voor en najaar adembenemend mooi is.

 
 

Vaar mee op de NERO

De Tjalk NERO is een varend stukje geschiedenis van 100 jaar oud. Het schip past volledig in het decor van de Vechtstreek, kan nagenoeg onder elke brug door en is ondiep genoeg voor de kleinere sluizen en vaarroutes.

Bijzonderheden:

  • Opstapplaats is Maarssen.

  • De NERO vaart meestal open maar heeft ook een zonne - en regenkap waardoor er ook met minder goed weer gevaren kan worden.

  • Het starttarief is 299 Euro (incl. BTW) voor de eerste twee uur varen, ongeacht het aantal passagiers. Voor elk extra uur rekenen wij 100 Euro.

Voor de zakelijke klant bieden we een aantal specials zoals een "dag en dauw ontbijt", een "schipperslunch"  en een  "borrelarrangement¨  waarbij je  het zakelijke met het  aangename kunt verenigen.

 
 
 
 
_DSF3126-Stokmans-TjalkNero-VOISS-20170411-FB.jpg